Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти середній овочі обід › Перець фарширований
Перець фарширований

Перець фарширований

Не дивлячись на велику різноманітність страв в сучасній кулінарії, все ж залишаються такі, які завжди приємно згадати, як раділи їм у дитинстві, і приготувати вже їх самому. Якщо ви прихильник більш класичної кухні, якщо експерименти і трохи дивні і незвичайні страви вас лякають, тоді наш рецепт - це те, що ви шукаєте. Адже фарширований перець - давно улюблена всіма страва. При чому не залежно від віку та статі. Солодкуватий смак болгарського перцю добре поєднується з м'ясним фаршем, і ми отримуємо дуже ситну і соковиту страву, яку складно не полюбити. Цей рецепт згодиться також молодим хазяєчкам, які тільки вчаться кулінарному мистецтву. Тому в будь-якому випадку він вам стане в нагоді.

Кількість порцій 5
Час приготування 55 хв

  1. 1. Перець червоний солодкий — 10 шт.
  2. 2. Морква — 500 г.
  3. 3. Цибуля ріпчаста — 500 г.
  4. 4. Зубчик часнику — 3 шт.
  5. 5. Корінь петрушки — 250 г.
  6. 6. Сметана — 50 г.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Чорний перець горошком — 10 шт.
  9. 9. Кріп — 25 г.
  10. 10. Корінь селери — 250 г.
  11. 11. Олія — 250 г.
  12. 12. Помідор — 1 кг.
  13. 13. Лавровий лист — 2 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Приготувати фарш. Корені порізати на дрібну соломку, цибулю порізати. Обсмажити корені та цибулю в олії до золотистого кольору, посолити, поперчити товченим перцем, покласти лавровий лист, половину січеної зелені. Залити перці окропом, накрити кришкою та дати охолонути.

  2. Почистити перці зсередини, заповнити фаршем. Поставити заповнені перці в кастрюлю фаршем вгору, залити пропущеним через м'ясорубку помідорами, олією, посолити, покласти лавровий лист та поставити на середній вогонь.

  3. Коли сік увариться та зверху буде червона олія, зняти перець з вогню, додати до нього товчений часник. Перець, що охолонув перекласти в глибоку тарілку, зверху посипати зеленню, що залишилася.