Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти середній французька обід літо › Виноградний пиріг-суфле
Виноградний пиріг-суфле

Виноградний пиріг-суфле

Виноградний пиріг-суфле зробить у вашому будинку свято навіть у звичайний будній день. Цей десерт принесе радість вашим близьким, а вам принесе задоволення у ході приготування. Адже що ще може бути приємнішим, як не готування для близьких людей? Ми можемо довго говорити про те, який смачний пиріг, проте потрібно відзначити і корисність даної страви. Сир подарує вам комплекс вітамінів - починаючи від необхідного для організму кальцію і закінчуючи залізом. Виноград зробить вашу шкіру чистою і сяючою, а також виведе з організму токсини. А сметана і яйця дадуть вам хорошу порцію білка. Таку смакоту не соромно і на ніч з'їсти.

Кількість порцій 6
Час приготування 75 хв

  1. 1. Сир — 100 г
  2. 2. Масло вершкове — 100 г
  3. 3. Цукор коричневий — 200 г
  4. 4. Борошно пшеничне — 200 г
  5. 5. Розпушувач тіста — 8 г
  6. 6. Виноград — 250 г
  7. 7. Ванілін — 1 г
  8. 8. Сметана — 200 г
  9. 9. Яйце — 2 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Вершкове масло розтопити. Додати сир, цукор коричневий та перемішати. Всипати муку та розпушувач.

  2. Замісити тісто.

  3. Розкачати тісто.

  4. Викласти в форму (24 см.), наколоти виделкою.

  5. Поставити в духовку на 10 хвилин (температура 200°C).

  6. Приготувати заливку. Для цього яйця збити з коричневим цукром. Додати сметану і ванілін. Ретельно перемішати.

  7. На підпечений корж викласти виноград. Вилити заливку.

  8. Випікати 40-45 хвилин при температурі 200°C.