![Фісташкова паска](https://img3.zakaz.ua/upload5249a5158e5fa9f44692f2a589e9fa96.jpg.350x.jpg)
Фісташкова паска
- 1. Сир — 600 г.
- 2. Яйця — 2 шт.
- 3. Ванільный цукор — 1 шт.
- 4. Вершкове масло — 100 г.
- 5. Фісташки — 100 г.
- 6. Цукор — 250 г.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Перед приготуванням паски неоюхідно оцінити сухість сиру. Якщо сир вологий, то переклсти його на тонку тканину (можна використовувати 2 шари марлі), треба зв'язати тканину вузлом і підвісити над тарілкою, куди б могла стікати сироватка. Після, протерти сир через сито, щоб вийшла розсипчаста маса.
Яйця розтерти з цукром на водяній бані. Необхідно слідкувати, щоб яйця не прилипали до дна посуду. Розтирати необхідно поки вони не стануть блідо кремового кольору.
Фісташки залити окропом, залишити на кілька хвилин, а потім очистити кожне ядерце від шкірки. Подрібнити очищені таким чином фісташки в блендері до отримання крупки.
У протертий сир влити яйця, додати ванільний цукор. Потім додати по ложці розм'якшене вершкове масло. Все перемішати, щоб сирна маса стала абсолютно однорідною. Додати фісташки і перемішати.
Перекласти сирну масу у форму. Форму заздалегідь прокласти одинарним шаром марлі. Марлю треба укласти якомога рівніше, щоб після приготування складки не відбилися на самій пасці. Кінці марлі укласти поверх сиру, поставити на них невелику тарілку, а на неї - тягар (наприклад, банку з водою). Поставити форму в глибоку тарілку (не в холодильник). Через отвір на дні форми надлишок сироватки буде витікати.
Через 8 годин паска готова. Треба перевернути форму на тарілку, потягнути за кінці марлі і витягнути з форми готову паску. Прикрасити паску можна очищеними ядерцями фісташок.