![Тістечко «Великоднє яйце»](https://img2.zakaz.ua/uploadb5dff6f20b2d7f0ee7bb64773979b521.jpg.350x.jpg)
Тістечко «Великоднє яйце»
- 1. Яйця — 3 шт.
- 2. Цукор — 250 г.
- 3. Борошно — 150 г.
- 4. Вершки 33-35% — 200 мл.
- 5. Молоко — 200 мл.
- 6. Желатин — 10 г.
- 7. Консервовані абрикоси — 1 банка
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Желатин замочити в 150 мл. холодної кип'яченої води і залишити на 1 годину. Потім нагріти до повного розчинення крупинок (не кип'ятити).
Треба приготувати бісквіт. Яйця збити з цукром (150 г.). Додати борошно, перемішати.
Деко (приблизно 20х30 см.) змастити маслом або застелити папером для випічки, викласти тісто, розрівняти. Поставити в розігріту до 180°C градусів духовку. Випікати протягом 15-20 хвилин.
Тепер необхідно приготувати суфле. Вершки збити з цукром (100 г.), розмішати з молоком. Додати желатин, перемішати. Поставити суфле в холодильник (на 5-15 хвилин), щоб воно трохи загусло.
На остиглий корж викласти суфле, розрівняти. Поставити в холодильник на 5-6 годин.
Потім за допомогою трафарету (або від руки) вирізати фігурки у вигляді яйця.
З персиків зрізати верхівку, що буде підходити за розміром (це символізуватиме жовток). Викласти "жовтки" на "яйця".
Порада. При бажанні, бісквіт можна розрізати по горизонталі, і просочити улюбленим кремом. Якщо ви не впевнені у своїй духовці, можна в тісто для бісквіта разом з борошном додати 2 ч. л. розпушувача або 1 ч. л. гашеної соди.