![Бурек по-сербськи](https://img2.zakaz.ua/upload.5ff8caeda947a456d240756be62fb688.350x350.jpg)
Бурек по-сербськи
- 1. Борошно — 4 ст.
- 2. Вода холодна — 350 мл.
- 3. Зелень — 1/2 пучка
- 4. Сіль — 1 ч. л.
- 5. Фарш — 250 г.
- 6. Бринза — 100 г.
- 7. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- 8. Часник — 2-3 зубчика
- 9. Сир — 100 г.
- 10. Рослинна олія — 2-3 ст. л.
- 11. Сіль — За смаком
- 12. Перець чорний мелений — За смаком
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Для тіста: змішати борошно, сіль і воду, вимішати. Дати тісту відлежатися хвилин 30.
Поділити тісто на 4 частини, кожну скачати в кулю, яку полити рослинним маслом і зробити коржик. Скласти коржі один на одного і залишити ще хвилин на 20.
У фарш додати дрібно порізані зелень, часник, цибулю. Посолити, поперчити перемішати.
Бринзу і сир натерти на крупній тертці, перемішати.
Взяти коржик, розтягнути його в різні боки, поки він не стане прозорим. Скласти тісто конвертом. Так само зробити з іншим коржем. На розтягнутий другий коржик покласти складений конвертом, на який викласти фарш і потім сир. Згорнути конвертом поверх начинки другий коржик. Потім покласти на розтягнутий третій коржик і повторити так само: фарш - начинка - скласти конвертом і т.д.
Змастити пиріг рослинним маслом, в яке додати дрібно порізані часник і зелень.
Випікати в духовці при 200°С хвилин 40.