Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти легкий європейська яблука осінь › Яблука, смажені по-французьки
Яблука, смажені по-французьки

Яблука, смажені по-французьки

Пропонуємо Вам рецепт швидкого в приготуванні і простого, але дуже смачного й оригінального десерту "Яблука, смажені по-французьки". Яблука - чудовий продукт, про корисність якого знають, напевно, всі. Найпопулярніший фрукт в нашій країні доступний за ціною не тільки в сезон, але і в будь-яку пору року. Цей плід здоров'я, як часто називають яблуко, обов'язково повинен бути в раціоні кожної людини: в першу чергу, звичайно ж, в сирому вигляді, але і у вигляді соків, компотів, джемів, начинок для пирогів і інших всіляких страв. Порада: яблука для цього рецепта краще вибирати тверді з кислинкою. Шкірку з яблук обрізати не потрібно.

Кількість порцій 6
Час приготування 10 хв

  1. 1. Яблука — 800 г.
  2. 2. Борошно пшеничне — 25 г.
  3. 3. Масло вершкове — 50 г.
  4. 4. Цукор — 50 г.
  5. 5. Лимони — 1 шт.
  6. 6. Варення — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Очистити яблука від насіння, розрізати кожне на 4 частини.

  2. Обваляти кожну четвертинку яблука в борошні, обсмажити на вершковому маслі.

  3. Викласти яблука на тарілку, скропити лимонним соком, зверху прикрасити варенням. Подавати з вершками і/або морозивом.