Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти легкий салати риба › Салат з тунця і спаржі з фетою
Салат з тунця і спаржі з фетою

Салат з тунця і спаржі з фетою

Якщо душа бажає дивувати і радувати близьких вишуканими і смачними стравами – приготуйте цей чудовий салатик, не прогадаєте. Він відмінно виглядатиме на Вашому святковому столі і припаде до смаку всім гостям. Свіжі овочі та зелень вигідно підкреслюють насичений смак консервованого тунця, відомого своїм делікатесним і ніжним, але жирним і ситним м'ясом. Ця рибка відмінно відчуває себе в складі такого легкого і свіжого салату, не порушуючи смакову палітру страви. Шматочки злегка солонуватої фети надають нотку пікантності. При бажанні фету можете замінити бринзою або іншим козячим сиром, а замість спаржі використовувати броколі. І на завершення – легка заправка з оливкової олії.

Кількість порцій 4
Час приготування 10 хв

  1. 1. Помідори — 200 г.
  2. 2. Суміш салатних листків — 120 г.
  3. 3. Спаржа зелена — 150 г.
  4. 4. Тунець консервований — 200 г.
  5. 5. Олія оливкова — 20 мл.
  6. 6. Сир фета — 40 г.
  7. 7. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Спаржу відварити в підсоленій воді (класти квасолю необхідно в окріп). Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками.

  2. Салат помити, просушити, нарвати руками. З тунця злити рідину. Сир фета розкришити або нарізати кубиками.

  3. Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.