Торт "Захер"
- 1. Вода — 250 мл.
- 2. Шоколад — 300 г.
- 3. Масло вершкове — 125 г.
- 4. Цукор — 250 г.
- 5. Яйце куряче — 3 шт.
- 6. Борошно пшеничне — 150 г.
- 7. Какао-порошок — 25 г.
- 8. Мигдаль — 60 г.
- 9. Джем абрикосовий — 110 г.
- 10. Вершки — 160 мл.
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Розтопити 100 грам шоколаду з водою на водяній бані. Розм'якшене масло з цукром збити в пишну масу. Потім додати по одному яйця і продовжувати збивати.
Борошно з какао просіяти. Мигдаль подрібнити в блендері. Додати до масляно-яєчної суміші борошняну суміш. Потім влити в тісто розтоплений шоколад і додати горіхи. Довести тісто до однорідної консистенції.
Розігріти духовку до 180°C. Тісто вилити у форму (заповнити на 2/3) і поставити в духовку. Випікати бісквіт близько 60 хвилин. По закінченню часу дати бісквіту постояти близько 10 хвилин у духовці.
На водяній бані розтопити 200 грам шоколаду з вершками. Довести крем до однорідної консистенції. Бісквіт розрізати на 2 частини і промазати в середині джемом. Зверху торт обмазати шоколадно-вершковим кремом.