![Сливовий «Наполеон»](https://img3.zakaz.ua/uploadb954d3b83f6c1bd01203394bf4bd9a7a.jpg.350x.jpg)
Сливовий «Наполеон»
- 1. Тісто листкове — 500 г
- 2. Сливи — 1 кг
- 3. Вершки — 100 мл
- 4. Цукор — за смаком
- 5. Лимон — 30 г
- 6. Імбир — 5 г
- 7. Масло вершкове — 50 г
- 8. Кориця — 5 г
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Розігріти духовку до 200 градусів. Розтопити 10 грам вершкового масла, додати 1 чайну ложку цукру, добре розмішати, щоб цукор розчинився. На присипаний борошном стіл викласти 1 пласт тіста, змастити його маслом з цукром. Зверху накрити другим пластом тіста, тонко розкачати. Виделкою в декількох місцях наколоти тісто.
Деко збризнути водою, укласти тісто. Поставити деко в розігріту духовку і випікати близько 20-25 хвилин. Дістати з духовки, дати охолонути.
Сливи помити, розрізати на половинки і видалити кісточки. Покласти сливи в каструлю, додати цукор, лимонний сік, імбир і корицю. Варити сливи на невеликому вогні близько 15-20 хвилин (об'єм повинен зменшитися вдвічі). Додати вершкове масло, добре розмішати. Вимкнути вогонь і дати охолонути до кімнатної температури.
Вершки збити в стійку піну. Розділити вершки на три частини. Краї тіста підрізати (крихти не викидати). Розрізати випечене тісто на 3 однакових пласта. Перший змастити збитими вершками, укласти другий і змастити його вершками і сливовим пюре. На верх укласти третій пласт і змастити рештою вершків. Торт покласти в холодильник на 1 годину, щоб він просочився.