![Паста з грибами у вершковому соусі](https://img2.zakaz.ua/uploadea237d9d304c3325d25013dc5f11df88.jpg.350x.jpg)
Паста з грибами у вершковому соусі
Як не дивно, за італійськими кулінарними традиціями пасту – італійські макаронні вироби – прийнято подавати на перше. І це вірно. Адже після того, як Ви з'їсте її в поєднанні з ситним і ніжним вершковим соусом і ароматними грибочками, друге Вам може вже й не знадобиться. А той час, який Ви заощадите на приготуванні такої чудової вечері, можете спокійно присвятити перегляду улюбленої італійської комедії в теплому сімейному колі. І наостанок порада з приготування пасти: пам'ятайте, що рекомендований для варіння час, вказаний на упаковці, необхідно дотримуватися хвилина в хвилину – від цього залежать смакові якості кожного окремого виду пасти. Buon appetito.
- 1. Паста (будь-яка за вашим смаком) — 400 г
- 2. Печериці — 800 г
- 3. Вершки жирністю 33-35% — 0,5 л
- 4. Борошно — 1 ст.л.
- 5. Сіль — за смаком
- 6. Чорний перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Пасту відваріть у великій кількості води згідно з інструкцією на упаковці.
Печериці очистіть, наріжте скибочками і покладіть у сотейник або каструлю. Накрийте кришкою і тримайте на середньому вогні до тих пір, поки вони не пустять сік, але не доводіть їх до темного кольору.
Борошно розмішайте у вершках і тонкою цівкою, постійно помішуючи, введіть до цієї суміші печериці.
Продовжуйте тушкувати гриби, помішуючи їх з соусом, поки він не загустішає, посоліть і поперчіть за смаком.
Готову пасту розподіліть по тарілках, зверху викладіть гриби і полийте вершковим соусом.