Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти легкий легкий літо › Пангасіус по-індійськи
Пангасіус по-індійськи

Пангасіус по-індійськи

Індія - батьківщина вегетаріанства, проте, риба все ж присутня на столах індійців. Індійська кухня налічує величезну кількість страв із риби. Рибу тушкують, маринують, смажать у фритюрі і на сковороді. Великою популярністю в індійських ресторанах користується - пангасіус. М'ясо цієї річкової риби дуже соковите, корисне і до того ж швидко готується. З пангасіуса готують безліч абсолютно різних за смаком страв. Уся таємниця у соусі, який ви обрали. Який соус приготувати - справа особистих уподобань! Що ж особливого приготувати з такої величезної різноманітності рецептів індійської кухні? Давайте приготуємо одну з найсмачніших страв "Пангасіус по-індійськи"!

Кількість порцій 3
Час приготування 30 хв

  1. 1. Філе пангасіуса — 500 г.
  2. 2. Персик (консервований) — 3 шт.
  3. 3. Мед — 1 ст. л.
  4. 4. Цибуля — 1 шт.
  5. 5. Імбир (корінь) — 2 см.
  6. 6. Борошно рисове — 2 ст. л.
  7. 7. Вино біле сухе — 100 мл.
  8. 8. Олія соняшникова — 100 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Філе риби нарізати скибочками. У миску всипати борошно і з'єднати з приправою для риби. Обваляти скибочки в отриманій суміші. Обсмажити на невеликій кількості олії з двох сторін до готовності.

  2. Персики нарізати навхрест, залити окропом. Вийняти і сполоснути у холодній воді. Зняти шкірочку за допомогою ножа і нарізати часточками.

  3. Нашатковану цибулю злегка обсмажити на олії, додати натертий на дрібній терці імбир, мед і вино. Готувати 10 хв. на середньому вогні.

  4. Рибу викласти на тарілку і подавати з персиковим соусом.