Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти легкий риба весна › Закуска "поцілуночки"
Закуска "поцілуночки"

Закуска "поцілуночки"

Про користь лосося сьогодні відомо чимало. Насамперед ця риба цінується за вміст такої найціннішої по медицинським показникам речовини як поліненасичена жирна кислота омега-3. Вона відома своєю дією на зниження ризику виникнення і розвитку серцево-судинних захворювань та інсультів. Омега-3 не дає розвиватися депресіям. А деякі дослідження показали, що омега-3 жирні кислоти стимулюють імунну систему і цим самим здатні захистити нас від багатьох хвороб. Сьогодні ми вам пропонуємо приготувати цю неймовірно корисну закуску з такою романтичною назвою "поцілуночки". Приготуйте сьогодні таку смачну страву і порадуйте своїх близьких.

Кількість порцій 2
Час приготування 30 хв

  1. 1. Лосось малосольний (філе) — 220 г.
  2. 2. Крабові палички — 20 г.
  3. 3. Кріп — 10 г.
  4. 4. Сир "Голландський" — 80 г.
  5. 5. Сметана — 10 г.
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Яйце — 1 шт.
  8. 8. Лимон — 1 шт.
  9. 9. Журавлина — 10 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Спочтаку філе лосося нарізати на невеликі пластини. Крабові палички натерти на середній тертці, зелень кропу дрібно порізати. До крабових паличок та зелені додати тертий плавлений сир.

  2. Потім додати сметану, сіль та добре перемішати. Для приготування закуски знадобляться маленькі тарілочки. Тарілочки застелити харчовою плівкою та викласти пластинку філе лосося.

  3. Викласти начинку на філе лосося. Потім кружечки вареного яйця. Накрити пластинкою риби та зверху покласти кружечки лимону. Поставити закуску в холодильник на 2 години. Тарілочки із закускою перевернути на блюдо, на котрому лежать тонко нарізані кружечки лимону, забрати харчову плівку та зверху можна прикрасити сиром, журавлиною, кропом.