![Курячий суп із гарбузом і айвою](https://img2.zakaz.ua/upload.version_1.0.2bcc0ba29f5caaa453a5fb68bab081dc.350x350.jpeg)
Курячий суп із гарбузом і айвою
- 1. Айва — 200 г.
- 2. Імбир свіжий — 50 г.
- 3. Куряча грудинка — 300 г.
- 4. Селера (корінь) — 100 г.
- 5. Цибуля — 1 шт.
- 6. Морква — 1 шт.
- 7. Лайм — 1 шт.
- 8. Вода — 2 л.
- 9. Карі — 1 ч. л.
- 10. Гарбуз — 200 г.
- 11. Часник — 2 зуб.
- 12. Оливкова олія — 3 ст. л.
- 13. Сіль, перец — за смаком
- 14. Зелень — за смаком
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Зварити в 2 л. води курячу грудку. В цей час підготувати овочі і фрукти: моркву, селеру, гарбуз, айву і лайм.
Овочі почистити (моркву, селеру, гарбуз) і нарізати разом з айвою кубиками. Розкласти по різних тарілках: овочі в одну, айву - в іншу ємність, Гарбуз покласти окремо. Айву збризнути соком цитруса.
Нарізати маленькими кубиками цибулю, часник і імбир. Протушкувати в розігрітій сковорідці протягом 5 хвилин.
Далі перевірити м'ясо на готовність. Якщо вже зварилося, вийняти і розділити на шматочки. Відправити знову до бульйону.
Потім до цибулі і часнику висипати моркву і селеру. Розмішати. Тушкувати 5 хвилин.
Додати айву в сковорідку і готувати з усіма овочами 7 хвилин. Потім додати суміш у бульйон. Висипати відразу в каструлю гарбуз. Посипати коріандром (1 г.). Варити 15 хвилин.
Посолити суп, поперчити, додати карі (1 ч. л.). Варити 5 хвилин. Притрусити зеленню. Перемішати. Настоювати 15 хвилин і подавати.