![Печиво по-шведськи](https://img2.zakaz.ua/upload.8510da11aed3a7f59da0035f2b547deb.350x350.jpg)
Печиво по-шведськи
Запропоноване печиво - традиційна випічка шведської кухні. Це печиво готують у Швеції на Різдво. До слова, випічка - мабуть, найсмачніше у шведській кухні. Приготувати таку випічку зовсім нескладно. Набір інгредієнтів самий звичайний. На першому етапі приготування в просіяне борошно додають кардамон. Цю пряність дуже часто додають в кондитерські вироби. Пікантність, гострота, пекучість, легкий лимонний відтінок - властивості кардамону, які в цьому рецепті дуже доречні. Ця спеція придасть печиву по-шведськи потрібний ступінь пекучості. Головне, як і завжди з пекучими спеціями, не перестарайтеся з кількістю кардамону, дотримуйтеся зазначених у рецепті пропорцій.
- 1. Борошно пшеничне — 350 г.
- 2. Кардамон — 10 г.
- 3. Масло вершкове — 150 г.
- 4. Цукор — 200 г.
- 5. Ваніль — 5 г.
- 6. Яйце куряче — 1 шт.
- 7. Лимон — 20 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Борошно просіяти, додати кардамон і сіль. Лимон помити, зняти з нього цедру. Розм'якшене (не розтоплене) масло збити з цукром (150 грам) до пишного стану. Додати яйце, цедру і ще раз збити.
Додати масляну суміш у борошно з кардамоном і замішати тісто. Розділити тісто на кілька частин і скачати його в «ковбаски». Загорнути ковбаски в харчову плівку і покласти тісто в холодильник на 2 години.
Духовку розігріти до 160°C. Дістати тісто, обкатати в цукрі (100 грамах). Нарізати тісто на кружечки (близько 1 см завтовшки). Покласти печиво на деко, застелене пергаментним папером, поставити в духовку і випікати близько 20-25 хвилин.