Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти легкий травневі свята обід › Бранденбурзький салат
Бранденбурзький салат

Бранденбурзький салат

Бранденбурзький салат - це в першу чергу подив. Адже страва відрізняється від інших незвичайним і цікавим поєднанням продуктів. Кисле яблуко внесе в закуску певну іскорку, яка буде відрізняти його від інших страв. У свою чергу, майонез зробить смак яблука більш м'яким. Груша складе чудову компанію гірчичним зернам. А сир Емменталь подарує страві пікантний, пряний і одночасно солодкуватий смак. Також салат дуже корисний завдяки безлічі інгредієнтів, таких як: лимонний сік, мигдальні горіхи, йогурт, сир, груша, яблуко. При всій своїй легкості цей салат цілком замінить вам повноцінний обід. Тому побалуйте себе особливою стравою!

Кількість порцій 2
Час приготування 30 хв

  1. 1. Кисле яблуко — 1 шт.
  2. 2. Грубозерниста гірчиця — 1 ст. л.
  3. 3. Сир Емменталь — 200 г.
  4. 4. Сіль — щіпка
  5. 5. Цукор — щіпка
  6. 6. Груша — 1 шт.
  7. 7. Лимонний сік — 1 ст. л.
  8. 8. Мигдальні горіхи — 2 ст. л.
  9. 9. Майонез — 2 ст. л.
  10. 10. Яблучний йогурт — 3 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Яблуко і грушу очистити, нарізати соломкою, видаливши серцевину. Такою ж соломкою нарізати сир. Мигдаль подрібнити в крихту. Скласти все в миску.

  2. В іншій мисці збити майонез, йогурт, гірчицю, лимонний сік, сіль і цукор.

  3. Додати соус в миску з фруктами і перемішати. Перекласти в салатницю

  4. Подавати охолодженим.