Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти легкий плита американська весна › Соус барбекю з медом для курки на грилі
Соус барбекю з медом для курки на грилі

Соус барбекю з медом для курки на грилі

Якщо ви любитель димковатого присмаку страв, тоді ви напевно обожнюєте соус барбекю. А щоб він був бездоганний і точно підходив вам до смаку, то вам слід готувати його самим. Тоді ви точно не розчаруєтеся. Адже все буде приготовлено так, як ви любите. А ми вам у цьому допоможемо, надавши чудовий рецепт соусу. Якщо ви завзятий любитель, то можете приготувати наперед велику кількість соусу і зберігати його в холодному місці, щоб він чекав слушної нагоди. Тим більше, що готувати її - справа нескладна. Легка курка буде ще ароматнішою і більш насиченою, якщо ви приправите її соусом барбекю. Хоча цим соусом можна заправляти і інші страви за вашим смаком.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Масло вершкове — ¼ ст.
  2. 2. Цибуля ріпчаста (подрібнена) — 1 ст.
  3. 3. Кетчуп — 1 ст.
  4. 4. Вода — 0,3 ст.
  5. 5. Мед — ¼ ст.
  6. 6. Сік лимонний — 2 ст. л.
  7. 7. Соус ворчестерський — 1 ст. л.
  8. 8. Перець чорний мелений — ¼ ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розтопити вершкове масло в сотейнику на середньому вогні. Додати дрібно нарізану цибулю. Пасерувати 4-5 хвилин до м'якості.

  2. Додати кетчуп, воду, мед, лимонний сік, ворчестерский соус і чорний перець. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити, не закриваючи, 10 хвилин, поки соус злегка не загусне.

  3. Перелити в банку і зберігати в холодильнику.