![Торт "Баядерка"](https://img2.zakaz.ua/upload.version_1.0.fd8d658cdc2a1fcacf8a7518338e67ca.350x350.jpeg)
Торт "Баядерка"
- 1. Борошно — 30 г.
- 2. Яйце — 7 шт.
- 3. Ревінь (стебло) — 350 г.
- 4. Цукор — 120 г.
- 5. Білий шоколад — 150 г.
- 6. Желатин — 9 г.
- 7. Вершки (30 %) — 500 г.
- 8. Лимон — 2 шт.
- 9. Маракуйя (пюре) — 30 г.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Приготувати бісквіт. Для цього збити жовтки (5 шт.) з цукром (45 г.). В окремій мисці білки (2 шт.) зі щіпкою солі. У суміш із жовтками підсипати борошна і 1/3 білків, добре перемішати. Потім вмішати білки, що залишилися.
Узяти пергамент і намалювати на ньому 2 кола діаметром 16 см. Помістити тісто в кондитерський мішок і відсадити по спіралі на лист.
Духовку розігріти до 220°C. Випікати бісквіт 10-15 хвилин не більше.
Перейти до приготування начинки з ревеню. Для цього: листовий желатин (2 г.) замочити в холодній воді. Стебла ревеню помити, очистити від шкірки і нарізати дуже маленькими кубиками (приблизно 7 мм.). Викласти в посудину. Додати цукор (25 г.), лимонний сік (вичавлений з одного лимона) і варити до м'якості, при цьому періодично помішуючи. Віджати желатин і з'єднати з сумішшю із ревеню. Перемішати.
Підготувати форму діаметром 18 см. Застелити харчовою плівкою. Вилити на неї желе і заморозити.
Приготувати просочення для бісквіта. Для цього 30 г. маракуї, 50 г. цукру і 50 г. води змішати. Довести до кипіння. Як тільки цукор розчиниться, зняти з плити.
Підготувати мус із білого шоколаду. Для цього: желатин (7 г.) замочити в холодній воді; шоколад розтопити краще всього на водяній бані. У каструлю влити 150 мл. вершків. Натерти цедру лимона (чи лайму) і так само додати до вершків. Довести суміш до кипіння. Процідити на шоколад. Перемішати. До шоколаду додати заздалегідь віджатий желатин. Ганаш (крем, що вийшов з шоколаду) збити блендером. Вершки, які залишилися збити до "стійких піків". Ввести в ганаш.
З'єднати всі підготовлені інгредієнти. Готовий бісквіт укласти у форму діаметром 20 см. Борти форми викласти ацетатною або харчовою плівкою. Бісквіт просочити раніше приготованим просоченням із маракуйї.
Желе з ревеню покласти зверху на бісквіт. Заповнивши при цьому проміжок форми мусом, і покрити верхівку желе. Акуратно розрівняти.
Другий бісквіт укласти поверх першого. Просочити. Викласти увесь крем, що залишився і розрівняти поверхню. Заморозити торт в холодильнику (морозильній камері). Приблизно займе заморожування 1 годину.
Форму вийняти з холодильника. Плівку прибрати. Дати розморозитися деякий час. Прикрасити.