Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти важкий важкий м'ясо осінь › Шашлик у духовці
Шашлик у духовці

Шашлик у духовці

Можна готувати шашалик прямо вдома! Пропонуємо приготувати цю страву незвичним для нас способом - в духовці. Відмінна ідея, коли непередбачувана погода не відпускає виїхати на природу. Так що обов'язково додайте цей рецепт в свою кулінарну скарбничку, не пошкодуєте! А оскыльки страва калорійна, урізноманітнити її можна корисними овочами. Що стосується питання про вибір м'яса, то відмінним варіантом стане свинина - вона вийде дуже соковитою і ситної. Влаштуйте пікнік у себе вдома, і насолоджуйтеся теплим, затишним "домашнім пікніком".

Кількість порцій 4
Час приготування 230 хв

  1. 1. Свинина — 700 г.
  2. 2. Цибуля — 4 шт.
  3. 3. Сіль — за смаком
  4. 4. Спеції — за смаком
  5. 5. Прянощі — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Промите м'ясо нарізати на шматки середнього розміру. Для одночасного приготування майбутнього шашлику, шматки мають бути однаковими. Далі все посолити і поперчити.

  2. Будь-яким зручним способом нарізати цибулю. Добре вижати, до утворення цибульного соку.

  3. До цибулі додати раніш нарізане м'ясо, спеції і прянощі, а потім перемішати. Маринувати мінімум 3 години у прохолодному місці.

  4. Замариноване м'ясо звільнити від цибулі, і нанизати на шампури достатню кількість шматків. У спеціальне деко (який використовують для приготування шашлику в духовці) викласти і готувати при температурі 180°C хвилин 30 до готовності.