Перевернутий пиріг з виноградом і шматочками шоколаду
- 1. Цукор — 100 г
- 2. Яйце куряче — 3 шт.
- 3. Борошно — 200 г
- 4. Розпушувач тіста — 5 г
- 5. Ванілін — 10 г
- 6. Виноград — 200 г
- 7. Цукор коричневий — 30 г
- 8. Масло вершкове — 20 г
- 9. Шоколад білий — 40 г
- 10. Шоколад чорний — 40 г
- 11. Крохмаль картопляний — 5 г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Змастити форму (діаметром близько 22 сантиметрів) вершковим маслом. Посипати форму коричневим цукром. Виноград помити, видалити хвостики, якщо вони залишилися.
Третину винограду порізати на половинки, після чого весь виноград викласти у форму. Шоколад поламати руками на шматочки. Додати шматочки шоколаду у форму до винограду. За допомогою сита виноград посипати крохмалем, щоб він вбирав сік, який виноград буде пускати.
Духовку розігріти до 190°C градусів. Для тіста збити яйця з цукром до білої пишної піни. Додати борошно, розпушувач і ванілін. Замішати густе, але рідке тісто.
Вилити тісто на виноград. Поставити в духовку і пекти близько 25-30 хвилин до золотистого кольору. Коли пиріг буде готовий, перевернути його на тарілку, так, щоб виноград опинився зверху.