Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти середній духовка мексиканська м'ясо › Тарталетки зі свининою в мексиканському стилі
Тарталетки зі свининою в мексиканському стилі

Тарталетки зі свининою в мексиканському стилі

Тарталетка - це невеликий кошичок з тіста. Тарталетки універсальні у своєму застосуванні. Їх можна наповнювати різними начинками і при цьому мати різні закуски. Тарталетки наповнюють самими різноманітними начинками. Це можуть бути солодкі креми, фруктові начинки, рибні, м'ясні. До того ж для тих хто дуже лінується, то тарталетки можна без проблем купити в магазині. Вони звичайно можуть відрізнятися, але все ж вони їстівні. Сьогодні ми з вами будемо самостійно пекти тарталетки і наповнювати їх свинячим фаршем. Не сумнівайтеся, вийде дуже смачно і по-домашньому. Такі тарталетки будуть відмінною закускою. Їх можна красиво прикрасити зеленню, овочами і подавати на стіл.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Борошно пшеничне — 1,5 ст.
  2. 2. Масло вершкове — 150 г.
  3. 3. Яйце куряче — 3 шт.
  4. 4. Фарш свинний — 300 г.
  5. 5. Перець чилі мелений — 0,5 ч. л.
  6. 6. Сир чеддер — 150 г.
  7. 7. Цибуля зелена — 0,5 пучка
  8. 8. Вершки 33% — 1 ст.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У мисці змішати борошно, масло, одне яйце і 0,5 ч. л. солі, міксером перемішати на невеликій швидкості. Форму для тарталеток змастити маслом, посипати борошном. Розкачати тісто, вирізати 20 кружечків, покласти їх у форму, сформувавши кошички.

  2. Розігріти духовку до 180°С. У сковороді обсмажити фарш на середньому вогні, не до повної готовності. Додати чилі і 0,25 ч. л. солі, перемішати.

  3. Викласти фарш у формочки, посипати тертим сиром і подрібненою цибулею.

  4. В окремій мисці змішати 2 яйця з вершками, посолити. Залити формочки отриманою сумішшю.

  5. Випікати 25-28 хвилин, до рум'янцю. Остудити протягом 10 хвилин, після витягнути з форми.