Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти середній європейська молоко весна › Суфле по-сицилійськи
Суфле по-сицилійськи

Суфле по-сицилійськи

Суфле по-сицилійськи – ніжний десерт італійської кухні з цитрусовими нотками соковитого апельсина. Легкість і повітряну текстуру вказаній страві надають збиті яєчні білки з цукром. Рецепт ласощів досить простий і не викликає складнощів. Приготовану жовткову суміш не забувайте час від часу помішувати аж до охолодження, щоб запобігти появі скоринки. Суфле необхідно випікати порційно в спеціальних формочках, в них же і подавати. Після приготування десерт присипати цукровою пудрою. Подавати на стіл можна разом з вершками.

Кількість порцій 4
Час приготування 45 хв

  1. 1. Борошно пшеничне — 2 ч. л.
  2. 2. Молоко — 8 ст. л.
  3. 3. Масло вершкове — за смаком
  4. 4. Цукор — 2 ст. л.
  5. 5. Яйце куряче — 5,5 шт.
  6. 6. Апельсини — 150 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У мисці змішати цукор і яєчні жовтки, розтерти. Додати в миску борошно, натерту цедру апельсинів, масло, вилити молоко. Поставити суміш на вогонь, постійно помішуючи довести до загустіння. Після, остудити помішуючи.

  2. Яєчні білки збити, всипати до них цукор, перемішати, додати часточки апельсина. Змішати білкову суміш з охолодженою борошняною, перемішати.

  3. Форму для випікання змастити маслом, присипати борошном, викласти в неї суміш, поставити в розігріту духовку на 12-15 хвилин. Подавати відразу ж.