Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти середній японська вечеря дієтичні страви › Суші рол з васабі і сиром філадельфія
Суші рол з васабі і сиром філадельфія

Суші рол з васабі і сиром філадельфія

З чим насамперед у Вас асоціюється Японія? З квітучою сакурою? З хоробрими самураями і витонченими гейшами? Чи все ж з популярними на весь світ суші? Відповідь очевидна: шанувальники цієї японської страви, якби взялися за руки, змогли б, напевно, обійняти земну кулю. І не дивно: завдяки своєму складу і особливій технології приготування ця новомодна закуска донині залишається однією з найбільш корисних і дієтичних у світі. І дуже-дуже смачних. Якщо і Ви перебуваєте в рядах нескінченних фанатів суші, то пропонований елементарний рецепт лаконічних суші ролів з васабі і ніжним вершковим сиром філадельфія доведеться Вам до душі. Адже їх вишуканим смаком можна насолодитися, не виходячи з дому.

Кількість порцій 3
Час приготування 40 хв

  1. 1. Рис готовий — 300 г
  2. 2. Лосось — 100 г
  3. 3. Васабі — 30 г
  4. 4. Сир філадельфія — 100 г
  5. 5. Норі — 6 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Для початку приготуйте рис для суші. Зробити це можна, скориставшись цим рецептом http://novus.zakaz.ua/uk/recipes/cuisine/japanese/rice-sushi/

  2. Змочивши руки рисовим оцтом, візьміть готовий рис і розподіліть по листку норі. Розподіляйте рис щільним рівним шаром, залишаючи дальній від вас край на 3 см без рису, потім переверніть його на іншу сторону.

  3. Відміряйте декілька сантиметрів, і відріжте гострим рибним ножем під кутом близько 20 градусів шматочок риби. У вас має вийти скибочка, шириною 2,5 сантиметра і завтовшки трохи менше сантиметра.

  4. Розташуйте лосось, трохи сиру з одного краю норі, змастіть васабі.

  5. Підніміть край килимка для суші, притримуючи пальцями начинку, почніть скручувати рол. Формуйте рол, підсилюючи натиск, рухом рук від центру до країв килимка.

  6. Отриману "ковбаску" розрізати на 6-8 шматочків і подавати з маринованим імбиром, соєвим соусом і васабі.