Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти середній японська суші › Суші "Вершковий лосось"
Суші "Вершковий лосось"

Суші "Вершковий лосось"

Страви японської кухні давно стали користуватися шаленою популярністю в усьому світі: вони прості у приготуванні, легкі для шлунка і завжди дуже смачні. Суші – закуска, що складається з рису, риби і водорості норі – яскравий тому приклад. Зараз, напевно, важко знайти ресторан, який би не пропонував своїм гостям цю вишукану японську страву. Щоб насолодитися улюбленою закускою, Вам більше не потрібно направлятися в ресторан, адже можна скрутити роли самостійно і влаштувати романтичний вечір на двох або тематичну вечірку в японському стилі. А пропонований простий і швидкий рецепт чудових суші зі слабосоленим лососем, ніжним вершковим сиром філадельфія і екзотичним авокадо Вам у цьому допоможе.

Кількість порцій 2
Час приготування 40 хв

  1. 1. Рис готовий — 240 г
  2. 2. Лосось слабосолений — 100 г
  3. 3. Авокадо — 100 г
  4. 4. Сир філадельфія — 100 г
  5. 5. Норі — 6 шт.
  6. 6. Васабі — 30 г
  7. 7. Кунжут — 150 г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Для початку приготуйте рис для суші. Зробити це можна, скориставшись цим рецептом http://novus.zakaz.ua/uk/recipes/cuisine/japanese/rice-sushi/

  2. Кунжут обсмажте на сковороді до золотистого кольору.

  3. Відміряйте декілька сантиметрів, і відріжте гострим рибним ножем під кутом близько 20 градусів шматочок риби. У вас має вийти скибочка, шириною 2,5 сантиметра і завтовшки трохи менше сантиметра.

  4. Авокадо очистіть, видаліть кісточку і наріжте на тонкі смужки.

  5. Змочивши руки рисовим оцтом, візьміть готовий рис і розподіліть по листку норі. Розподіляйте рис щільним рівним шаром, залишаючи дальній від вас край на 3 см без рису, потім переверніть його на іншу сторону.

  6. Розташуйте лосось, авокадо і трохи сиру з одного краю норі, змастіть васабі.

  7. Підніміть край килимка для суші, притримуючи пальцями начинку, почніть скручувати рол. Формуйте рол, підсилюючи натиск, рухом рук від центру до країв килимка.

  8. Згорнути і помістити в обсмажений кунжут, обваляти в ньому роли.

  9. Отриману "ковбаску" розрізати на 6-8 шматочків і подавати з маринованим імбиром, соєвим соусом і васабі.