Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти середній риба літо › Суп по-ризьки
Суп по-ризьки

Суп по-ризьки

Латвійська кухня протягом багатьох сторіч відчувала вплив інших національних кухонь. Латвійська кухня формувалася під впливом литовської, естонської, німецької, російської та білоруської кухонь. Основними продуктами латвійської національної кухні є мука, горох, боби, картопля, овочі, молоко і молочні продукти, крупи і в першу чергу перлова крупа, а також риба. Сьогодні ми вам представляємо прекрасну першу страву латвійської кухні - це суп по-ризьки. Він включає в себе всі національні латвійські продукти. У першу чергу це перлова крупа і тріска. Такий чудовий супчик порадує вас незабутнім смаком.

Кількість порцій 4
Час приготування 40 хв

  1. 1. Тріска — 1000 г.
  2. 2. Морква — 1 шт.
  3. 3. Корінь петрушки — 1 шт.
  4. 4. Цибуля ріпчаста — 2 шт.
  5. 5. Олія рослинна — 2 ст. л.
  6. 6. Картопля — 10 шт.
  7. 7. Перлова крупа — 3 ст. л.
  8. 8. Молоко — 500 г.
  9. 9. Вода — 1500 - 2000 мл.
  10. 10. Масло вершкове — 50 г.
  11. 11. Сіль — за смаком
  12. 12. Спеції — за смаком
  13. 13. Зелень — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Рибу відварити в підсоленій воді з коренем петрушки до готовності, бульйон процідити.

  2. Коли проціджений відвар закипить, влити гаряче молоко і всипати крупу. Через 15-20 хвилин покласти в суп нарізану на половинки картоплю і варити до готовності.

  3. Додати вершкове масло, обсмажені на олії цибулю і моркву. Посолити, додати спеції і довести до кипіння. Перед подачею в кожну порцію покласти шматочок відвареної риби.