Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти середній середній обід осінь › Листкові воловани з сиром
Листкові воловани з сиром

Листкові воловани з сиром

Сьогодні воловани стали популярні в усьому світі. Готують їх розміром на 1 укус. Закуска з волованів - відмінне блюдо для святкового столу, вони гарно виглядають і їх легко приготувати. Начинка може бути будь-яка - ікра, гриби, м'ясо, сир, морепродукти, овочеві салатики, різні муси і креми. Можна придумати чудові десерти з волованів, наповнивши їх натуральними збитими вершками і свіжими ягодами. Різні смаки, кольори, розміри і форми - можна пофантазувати. Воловани у вигляді сердець на День Святого Валентина або у вигляді ялинок на Новий рік. Воловани - ідеальна закуска для фуршету, яка урізноманітнює канапе і обов'язково сподобається гостям.

Кількість порцій 6
Час приготування 45 хв

  1. 1. Листове тісто — 500 г.
  2. 2. Сир — 200 г.
  3. 3. Сметана — 1 ст. л.
  4. 4. Часник — 1 зубчик
  5. 5. Зелень — за смаком
  6. 6. Cіль — за смаком
  7. 7. Чорний мелений перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Тісто розкатати, але не тонко. З тіста вирізати чашкою парну кількість кружечків. Потім з половини цих кружечків вирізати чаркою, кружки меншого діаметру.

  2. На дно деко вистелити пергаментний папір і викласти на нього великі і маленькі кружечки. Виделкою проткнути кружечки, щоб тісто не здувалося. Ободочки, які залишилися після вирізання маленьких кружечків, покласти зверху великих кружечків.

  3. Деко поставити в духовку і випікати тісто при температурі в 200°С близько 15 хвилин. Потім тісто остудити.

  4. Тим часом приготувати начинку: дрібно посікти зелень; часник очистити і натерти на дрібній тертці; змішати сир, сметану, часник і зелень; все посолити і поперчити за смаком.

  5. Коли тісто охолоне, викласти на великі кружечки начинку, а зверху накрити маленькими кружечками і подавати.