Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти середній середній швейцарська осінь › Шведський яблучний пиріг
Шведський яблучний пиріг

Шведський яблучний пиріг

Всім добре відомий шведський стіл. У наш час це дуже популярний спосіб подачі їжі. Але не всі знають історію його виникнення. Його історія сягає корінням в далеке минуле. Шведський стіл - це скандинавська традиція, яка пошириться потім на весь світ. Скандинави дуже гостинні народи. І коли приїжджали гості, вся їжа подавалася відразу, у великих мисках. Звідси і пішла традиція шведського столу. Так от сьогодні ми вам пропонуємо спекти новий для вас шведський яблучний пиріг для вашого десертного шведського столу. Нічого витіюватого в цьому рецепті немає і ви зможете без особливих зусиль приготувати цей пиріг у себе вдома, а на вечір покликати своїх друзів і пригостити їх шведським яблучним пирогом з чаєм.

Кількість порцій 8
Час приготування 70 хв

  1. 1. Яблука — 4 шт.
  2. 2. Вершкове масло — 150 г.
  3. 3. Яйця — 1 шт.
  4. 4. Цукор — 150 г.
  5. 5. Молоко — 150 мл.
  6. 6. Борошно — 400 г.
  7. 7. Розпушувач — 2 ч. л.
  8. 8. Кориця — 1,5 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розм'якшене масло збити з цукром. Далі вимішувати руками: додати яйце, борошно, розпушувач.

  2. Далі додати молоко. Добре вимішати.

  3. Яблука почистити, порізати на маленькі часточки.

  4. Форму для випічки змастити маслом, викласти рівномірно тісто, поверх викласти яблука. Посипати корицею.

  5. Випікати 50 хвилин при температурі 180°С.