![Салат з гусячої печінки зі спаржею](https://img2.zakaz.ua/upload.version_1.0.b26ce31dd82a7befcce669877ca0b71a.350x350.jpeg)
Салат з гусячої печінки зі спаржею
Дуже смачні салати готують з печінки - курячої, качиної, гусячої, яловичої або свинячої. Адже печінка - це справжній делікатес. Калорійність гусячої печінки - 411 ккал / 100 грам. Краще використовувати свіжу, а не заморожену печінку. Незалежно від виду печінки потрібно знати, як правильно її обробляти перед приготуванням. Спочатку потрібно зрізати з неї всі плівки, потім ретельно вимити й обсушити на серветці. Вариться гусяча печінка 15 хвилин після закіпання на тихому вогні під кришкою. Дане блюдо є дуже ситним і не вимагає гарніру. У ньому багато білків та інших поживних речовин. Адже в цьому салаті є і яйця, і куряча печінка, і спаржа.
- 1. Печінка гусяча — 200 г.
- 2. Помідори — 150 г.
- 3. Спаржа — 200 г.
- 4. Сметана — 150 г.
- 5. Сіль — за смаком
- 6. Перець чорний мелений — за смаком
- 7. Майонез — за смаком
- 8. Яйце куряче — 4 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Спаржу відварити. Після остудити і нарізати. Яйця відварити, остудити і нарізати на четвертинки.
Печінку ретельно промити під холодною водою, відварити до готовності. Обсмажити на олії на розігрітій сковороді. Посолити і поперчити.
Помідори розрізати на четвертинки.
Змішати в салатниці всі інгредієнти, додати заправку - суміш майонезу та сметани. Посолити і поперчити за смаком при необхідності.