Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти середній європейська літо › Різото з гарбузом і ковбасками
Різото з гарбузом і ковбасками

Різото з гарбузом і ковбасками

Варіантів різото існує безліч. Різото - це популярна італійська страва, головним інгредієнтом якої є рис. Тому дуже важливо правильно вибрати сорт рису для цієї страви. Довгозернистий рис не підійде. Рис повинен бути дрібнозерновий, короткий і круглозернистий. У якості "наповнювачів" у запропонованому рецепті використовуються м'якоть гарбуза, гриби і свинні ковбаски. Різото має здатність підкреслювати смак будь-яких інгредієнтів, з яких його готують. Якщо готувати різото за всіма правилами, виходить смачна, ароматна страва кремової консистенції.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Масло вершкове — 15 г.
  2. 2. Олія оливкова — 1 ст. л.
  3. 3. Ковбаски свинячі — 2 ковбаски
  4. 4. Рис — 300 г.
  5. 5. Гарбуз — 200 г.
  6. 6. Бульйон курячий — 600 мл.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Перець чорний мелений — за смаком
  9. 9. Сир пармезан — 100 г.
  10. 10. Печериці — 200 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розігріти сковороду, покласти вершкове масло, розтопити, влити оливкову олію. Часник з цибулею очистити і дрібно нарізати, додати в сковороду, обсмажити.

  2. Всипати рис до цибулі і часнику на сковороді, тушкувати, помішуючи, 1 хвилину. М'якоть гарбуза нарізати маленькими кубиками, а гриби - скибочками. Додати гриби з гарбузом на сковороду до рису.

  3. Влити в сковороду половину гарячого бульйону, тушкувати, поки рідина не вбереться в рис, після чого влити другу половину бульйону, на повільному вогні тушкувати, рідина знову повинна ввібратися в рис.

  4. Додати в сковороду тертий пармезан, посолити і поперчити за смаком, додати також подрібнені і попередньо обсмажені ковбаски. Подавати відразу ж.