![Расгула](https://img3.zakaz.ua/upload8b588e37c5dbc82a542326d0d39aa0dd.jpg.350x.jpg)
Расгула
- 1. Молоко — 800 мл
- 2. Вода — 600 мл
- 3. Цукор — 200 г
- 4. Лимон — 100 г
- 5. Кардамон — 10 г
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Доведіть молоко в каструлі до кипіння. Змішайте лимонний сік (2 столові ложки) з 4 столовими ложками води і додайте його поступово в кипляче молоко.
Молоко починає тверднути і відокремлюватися від води. Продовжуйте варити протягом хвилини або двох. Потім вимкніть вогонь і зцідіть через марлю або тонку бавовняну тканину. Сир, що залишився, називається панір.
Ополосніть холодною водою щоб змити лимонний аромат і тепер відіжміть стільки води, скільки ви можете. Щоб перевірити готовність паніру, візьміть невеликий шматочок на долоню і спробуйте зробити м'яку кульку з нього.
Розділіть панір на рівномірні частини і зробіть з них невеликі кульки. Вони збільшуються в об'ємі при кулінарній обробці.
Покладіть воду і цукор у каструлю і доведіть до кипіння, потім додайте кульки паніру. Переконайтеся, що є достатньо місця для кульок, адже панір буде сильно розширюватися. Закрийте кришкою і варіть 8 хвилин. Потім вимкніть вогонь, відкрийте кришку і додайте кардамон.
Поставте в холодильник на 1 годину. Подавайте охолодженими, можна з сиропом.