Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти середній середній українська осінь › Швидкий м'ясний пиріг
Швидкий м'ясний пиріг

Швидкий м'ясний пиріг

Хто не любить м'ясний пиріг? Ним можна нагодувати будь-кого - від мала до велика. Швидкий м'ясний пиріг легко може стати вашим найкращим другом на кухні. Адже ним ви можете, як вгамувати голод , так і замінити повністю обід. Ніжний за своєю консистенцією пиріг буде танути в роті. Ще більшої м'якості і ніжності пирогу подарує сир. А от гриби зроблять страву ще більш ситною. При бажанні ви можете додати в неї трохи зелені, що зробить пиріг більш барвистим і цікавим. Приготувати його легко, з цим впорається навіть починаюча господиня. Не бійтеся пробувати щось новеньке. Адже кулінарія - це теж мистецтво, а не просто повсякденний, банальний обов'язок.

Кількість порцій 5
Час приготування 50 хв

  1. 1. Борошно — 250 г.
  2. 2. Майонез — 3 ст. л.
  3. 3. Сметана — 3 ст. л.
  4. 4. Яйця — 3 шт.
  5. 5. Сир — 100 г.
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Сода — 0,5 ч. л.
  8. 8. М'ясо (перемелене) — 250 г.
  9. 9. Цибуля — 1 шт.
  10. 10. Гриби печериці — 200 г.
  11. 11. Масло рослинне — 50 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Для приготування тіста збити яйця в міксері. Натерти в отриману масу сир на крупній терці.

  2. Додати просіяне борошно, сметану і майонез.

  3. Погасити соду.

  4. Обсмажити цибулю на сковороді.

  5. Додати до цибулі гриби. Обсмажити.

  6. До грибів і цибулі додати перемелене м'ясо і смажити протягом 7 хвилин на середньому вогні. Посолити.

  7. Деко змастити олією. Вилити у форму 2/3 тіста.

  8. Зверху викласти приготовлені на сковороді гриби, цибулю і м'ясо.

  9. Зверху залити nістом, що залишилося.

  10. Випікати пиріг при 200°C протягом 30 хвилин.