Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Папрікаш

Папрікаш

Раді представити вашій увазі прекрасну страву під назвою папрікаш. Вона готується з усіма звичних, простих, але в той же час корисних продуктів. Папрікаш - це ситна, класична страва австрійської та угорської кухні. Папрікаш "по-правильному" готують з курки. А в старовину курячий папрікаш готували виключно з дорослих курей, що надавало страві більш насичений смак. В даний час для приготування папрікашу використовують всі види м'яса. У даному рецепті ми будемо використовувати свиняче м'ясо. Вийде дуже ситно, смачно і ароматно. Папрікаш дуже добре подавати з галушками або макаронними виробами. Можна також їсти папрікаш з якимось-небудь салатом.

Кількість порцій 5
Час приготування 50 хв

  1. 1. Свинина — 700 г.
  2. 2. Болгарський перець — 2 шт.
  3. 3. Помідори — 3 шт.
  4. 4. Томатна паста — 1 ст. л.
  5. 5. Часник — 6 зубчиків
  6. 6. Цибуля — 1 шт.
  7. 7. Перець чорний мелений — за смаком
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Паприка — за смаком
  10. 10. Борошно — 1 ст. л.
  11. 11. Соняшникова олія — за смаком
  12. 12. Сметана — 1 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Свинину нарізати середніми кубиками. Розігріти в сотейнику масло і обсмажити свинину.

  2. Порізати цибулю і додати до м'яса. Смажити, помішуючи.

  3. Нарізати і додати перець. Тушкувати 5 хвилин.

  4. Порізати кубиками помідори і подрібнити часник в часниковому пресі.

  5. Покласти все в блюдо і залити водою. Приправити сіллю, перцем і паприкою. Тушкувати 20 хвилин під кришкою.

  6. Для соусу змішати сметану з томатною пастою і додати борошно. Збити, щоб не було грудочок, після чого влити соус у папрікаш і тушкувати ще 10 хвилин.