Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти середній плита російська овочі › Грибний суп із печериць із гречкою
Грибний суп із печериць із гречкою

Грибний суп із печериць із гречкою

Грибні супи з додаванням різних круп дуже хороші. Найчастіше грибний суп з гречаною крупою готують з шампіньйонів. Грибний суп з гречкою дуже ароматний. Гречка надає супу додаткову ситість і особливий смак. Для приготування супу не потрібно багато часу і сил, так як він готується швидко і легко. Гриби можна використовувати свіжі, консервовані та заморожені. Не менш смачним і більш ароматним таке блюдо виходить з додаванням білих грибів. Цей суп можна приготувати і на воді, тоді отримаємо пісний варіант. Грибний суп з гречкою на воді - відмінне перше блюдо для тих людей, хто дотримується посту.

Кількість порцій 8
Час приготування 45 хв

  1. 1. Печериці — 200 г.
  2. 2. Куряче філе — 200 г.
  3. 3. Картопля — 200 г.
  4. 4. Цибуля — 100 г.
  5. 5. Морква — 100 г.
  6. 6. Гречка — 70 г.
  7. 7. Петрушка — за смаком
  8. 8. Лавровий лист — 2 шт.
  9. 9. Сіль — за смаком
  10. 10. Перець чорний меленй — за смаком
  11. 11. Соняшникова олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Відварити куряче філе.

  2. Цибулю дрібно порізати. Гриби порізати пластинками.

  3. На соняшниковій олії обсмажити цибулю протягом 5 хвилин. Додати гриби і смажити з цибулею протягом 15 хвилин.

  4. Картоплю і моркву нарізати невеликими брусочками.

  5. З бульйону дістати відварене філе. У бульйон покласти картоплю.

  6. Далі додати моркву.

  7. Всипати промиту гречку. Варити 15 хвилин.

  8. Філе порізати брусочками. Петрушку дрібно порізати.

  9. Суп посолити і поперчити, покласти лавровий лист. Додати обсмажені гриби з цибулею, варити 5 хвилин.

  10. Наприкінці додати шматочки філе і дрібно порізану петрушку.