![Грецький рисовий салат](https://img3.zakaz.ua/upload14206d453dfbcebd5bab8eb77273c319.jpg.350x.jpg)
Грецький рисовий салат
- 1. Рис довгозернистий — 1 склянка
- 2. Курячий бульйон — 1,5 склянки
- 3. Червона цибулина — 1 шт.
- 4. Часник — 2 зубчики
- 5. Шпинат (свіжий) — 100 г
- 6. Маслини — 1 жменя
- 7. Петрушка — 2 гілочки
- 8. М'ята — 2 гілочки
- 9. Кріп — 1 пучок
- 10. Лимон — 0,5 шт.
- 11. Йогурт (без добавок) — 4 ст.л.
- 12. Вершкове масло — 1 ст.л.
- 13. Кориандр (мелений) — 1 ч.л.
- 14. Зіра — 1 ч.л.
- 15. Сіль — за смаком
- 16. Чорний перець — за смаком
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Рис промити, залити холодною водою і залишити на 20 хвилин, потім відкинути на сито.
Цибулю тонко нарізати. Часник подрібнити. Петрушку, кріп і м'яту розібрати на гілочки і також подрібнити. Зіру перемолоти у кавничці. З лимона віджати 3 ст.л. соку.
Листя шпинату нарізати соломкою, маслини - тонкими кільцями.
У сотейнику розігріти вершкове масло, обсмажувати в ньому цибулю 3 хвилини. Додати туди ж часник, коріандр і зіру, продовжувати підсмажувати ще одну хвилину.
Ввести рис, кріп, посолити, поперчити, все пеермішати.
Влити бульйон, довести до кипіння.
Потім зменшити вогонь до мінімального і варити під кришкою 15 хвилин.
Зняти сотейник з вогню, додайте петрушку, м'яту, шпинат, маслини і 2 ст.л. лимонного соку.
В окремому посуді з'єднати йогурт з рештою лимонного соку, посолити і поперчити за смаком.
На сервірувальне блюдо викласти рис, полити отриманою заправкою.