![Фруктовий маковий пиріг](https://img3.zakaz.ua/upload6302ccd22ebb888b02e17a2086ded193.jpg.350x.jpg)
Фруктовий маковий пиріг
- 1. Борошно — 320 г.
- 2. Цукор — 105 г.
- 3. Сіль — за смаком
- 4. Дріжджі — 20 г.
- 5. Молоко — 690 мл.
- 6. Вершкове масло (або маргарин) — 160 г.
- 7. Мак — 500 г.
- 8. Мед — 40 г.
- 9. Мандарини (фрукти) у власному соку або сиропі — 450 г.
- 10. Порошок для приготування пудингу — 1 шт.
- 11. Яйця — 3 шт.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
300 г. борошна змішати з 25 г. цукру і дрібкою солі, в середині зробити невелике заглиблення. Дріжджі змішати з 4 ст. л. теплого молока, викласти в заглиблення, перемішати з невеликою кількістю борошна. Прикрити чим-небудь, залишити в теплому місці на 15 хвилин.
Додати до борошна з дріжджами 40 г. м'якого вершкового масла і 140 мл. теплого молока, замісити однорідне тісто, залишити в теплому місці ще на 30 хвилин.
Розкачати тісто на злегка присипаній борошном робочій поверхні, викласти на змащене жиром або маргарином деко.
Мак перемішати з рештою молока, додати мед, розподілити отриману суміш по тісту, залишити ще на 15 хвилин. Злити рідину з мандаринів, розподілити їх по маковій начинці.
Для заливки приготувати пудинг з молоком, що залишилося, без додавання цукру, зняти з вогню, дати охолонути. Яйця розбити, відокремивши білки від жовтків.
Вершкове масло, що залишилось, розтерти з цукром, що залишився і жовтками до кремоподібного стану, поступово вмішати пудинг. Білки збити до стоячої піни, обережно вмішати в заливку, розподілити отриману суміш по тісту.
Запікати пиріг в заздалегідь розігрітій до 180°C градусів духовці близько 40-45 хвилин до золотистої скоринки. Витягнути, дати трохи охолонути, подавати до столу, нарізавши порційними шматочками.