![Фаршировані перці](https://img3.zakaz.ua/upload.ce2d14099737e69d696252a324b6d6d5.350x350.jpg)
Фаршировані перці
- 1. Фарш (свинина + яловичина) — 600 г.
- 2. Рис — 1 ст.
- 3. Помідори — 800 г.
- 4. Солодкий перець — 10 шт.
- 5. Цибуля — 2 шт.
- 6. Морква — 1 шт.
- 7. Часник — 2 зубчика
- 8. Суміш сухих трав (орегано, базилік, чебрець) — 2 ч. л.
- 9. Лавровий листок — 2-3 шт.
- 10. Зелень петрушки — 20 г.
- 11. Перець чорний — щіпка
- 12. Рослинна олія — 1 ст. л.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Рис промити холодною водою, залити 1,5 склянками води і зварити до напівготовності. Охолодити.
Змішати рис з м'ясним фаршем, посолити за смаком, поперчити, додати сухі трави за смаком.
Цибулю нарізати дрібними кубиками, обсмажити в 2 ст. л. рослинної олії. Морквину натерти на тертці, додати в цибулю і тушкувати до м'якості.
Помідори ошпарити що б зняти шкірку, з м'якоті помідорів зробити пюре (натерти на тертці або подрібнити в блендері).
Додати томатне пюре в цибулю з морквою і тушкувати ще 5 хвилин.
1/2 склянки томатної суміші додати в фарш.
Покласти перець в каструлю, додати решту томатної сумішї.
Залити перець 2-ма літрами кип'яченої недосоленої води і тушкувати до готовності (30 - 40 хвилин).
За 20 хвилин до закінчення приготування додати лаврове листя і мелений перець. За 10 хвилин - подрібнений часник.
Подавати фарширований перець зі сметаною або з підливкою, в якій він варився. Можна прикрасити страву петрушкою або кропом.