Кекси з вишнею і ваніллю
- 1. Борошно — 300 г.
- 2. Сметана — 200 г.
- 3. Яйця — 2 шт.
- 4. Вершкове масло — 100 г.
- 5. Цукор — 140 г.
- 6. Консервована вишня — 100 г.
- 7. Ванільний цукор — 10 г.
- 8. Розпушувач — 2 ч. л.
- 9. Лимонний сік — 0,5 ч. л.
- 10. Цедра лимона — за смаком
- 11. Сіль — за смаком
- 12. Соняшникова олія — за смаком
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Лимон промити і акуратно зняти з нього цедру.
Змішати в мисці борошно, цукор, ванільний цукор, розпушувач і цедру лимона. Ретельно перемішати.
Лимон, розрізати навпіл і видавити з нього сік.
Вершкове масло розтопити на сковороді.
У другій мисці збити яйця, сметану, розтоплене вершкове масло і лимонний сік.
Потім обидві суміші з'єднати в одну і ретельно перемішати до однорідного стану.
Консервовану вишню викласти на дрібне сито і дати стекти соку. Далі підмішати вишню до тіста.
Соняшниковою олією змастити форму для випікання кексів і розподілити тісто по формах.
Форми викласти на деко і відправити їх випікатися в духовці при температурі 200°С приблизно хвилин 20.
Після чого вийняти деко з духовки, вийняти кекси з форм і остудити.