Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти середній середній маргарин обід › Цитрусові рогалики
Цитрусові рогалики

Цитрусові рогалики

Далеко не всі знають, що перший рогалик був випечений в далекому ХVII столітті нікому невідомим венеціанським пекарем, після того, як турки захопили фортецю. У зв'язку з цим рогалик почали випікати зігнутої форми у вигляді півмісяця, що імітує символ турецького прапора. З тих пір пройшло багато часу, але незмінним залишилося одне: цю ароматну випічку любили, люблять і будуть любити. Помилково вважати, що рогалик – різновид круассана. Рогалики, на відміну від круасанів, випікаються не тільки з листкового тіста і мають більш значний розмір і вигнуту форму, що нагадує ріг. Пропонована страва – ароматні цитрусові рогалики з хрусткою скоринкою підкорять Ваше серце. Спробуйте і переконайтеся в цьому самі.

Кількість порцій 6
Час приготування 30 хв

  1. 1. Борошно — 250 г.
  2. 2. Цукор ванільний — 1 ч. л.
  3. 3. Маргарин — 250 г.
  4. 4. Цукрова пудра — 100 г.
  5. 5. Цукор — 150 г.
  6. 6. Фундук очищений — 100 г.
  7. 7. Апельсини — 2 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Борошно, ванільний цукор і цукрову пудру перемішати. Додати мелений фундук і маргарин.

  2. Замісити тісто, добре його пром'яти і загорнути в харчову плівку. Покласти в холодильник на 1 годину.

  3. Дістати з холодильника і розкачати ковбаскою, нарізати шматочки довжиною 10 см., надати їм форму рогаликів і викласти на деко.

  4. Духовку розігріти до 200°С і поставити деко на 15 хвилин. Цедру апельсинів натерти та змішати з цукром. Гарячі рогалики обваляти в цій суміші.