![Чізкейк «Шоколадна насолода»](https://img3.zakaz.ua/upload.version_1.0.258e9fbd99a4a2984c9162c4222cfd2d.350x350.jpeg)
Чізкейк «Шоколадна насолода»
Існує кілька підказок, які допоможуть приготувати відмінний чізкейк. Наприклад, необхідно щоб усі інгредієнти були однакової температури, а яйця можна використовувати і холодними, бо вони і так приймуть потрібну температуру в процесі приготування. А щоб на чізкейкові не з'явились тріщини при розборі форми, потрібно пройтися по бортику ножем з вузьким лезом.
Існує і кілька особливостей в приготуванні цього десерту в залежності від країни, де його готують. В Англії, наприклад, звідки і прийшов в США чізкейк, десерт не випікають, в нього додають желатин і залишають в холодильнику. Це істотно спрощує процес приготування. В Голландії і Бельгії чізкейки посипають тертим шоколадом і товченим печивом. Азіатські варіанти десерту містять чай і навіть тофу. Чізкейк же в Бразилії поливають джемом з гуави.
- 1. Масло вершкове — 150 г.
- 2. Печиво — 250 г.
- 3. Сир Філадельфія — 900 г.
- 4. Яйце куряче — 4 шт.
- 5. Цукор — 250 г.
- 6. Шоколад — 300 г.
- 7. Сметана — 200 г.
- 8. Вершки 20% — 60 мл.
- 9. Какао — 20 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Вершкове масло розтопити на водяній бані. Печиво подрібнити блендером і змішати з маслом. Духовку розігріти до 170°C. Утрамбувати масу у форму, поставити в духовку і випікати близько 10 хвилин.
Розтопити шоколад, розламаний на шматочки, на водяній бані. Сир збити з цукром. Додати по одному яйцю і продовжувати збивати. Додати сметану, шоколад і знову збити.
Викласти крем на основу, розрівняти, поставити в духовку і випікати близько 60 хвилин. Потім дати близько 30 хвилин охолонути в духовці і коли буде кімнатної температури, поставити на 3 години в холодильник. Прикрасити какао.