Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти легкий легкий пасха вечеря › Гарбуз із фруктами
Гарбуз із фруктами

Гарбуз із фруктами

Запікати гарбуз у духовці дуже корисно. Він зберігає всі свої корисні якості, а фрукти роблять страву досить солодкою. У цій страві одні тільки плюси. По-перше, вона цікаво виглядає зовні - у формі кошика. Така подача точно не залишить без уваги господиню дому, бо виглядає десерт оригінально. Крім цього, сам гарбуз і всі фрукти, які запікаються в ньому, дуже корисні. Це прямо кошик з подарунками у вигляді вітамінів для всієї родини, та й гостей також. Тому в цій страві поєдналося приємне з корисним: смачний десерт і корисна страва.

Кількість порцій 2
Час приготування 45 хв

  1. 1. Гарбуз — 400 г.
  2. 2. Апельсин — 0,5 шт.
  3. 3. Чорнослив — 50 г.
  4. 4. Яблуко — 1 шт.
  5. 5. Волоські горіхи — 50 г.
  6. 6. Банан — 1 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Для приготування знадобляться гарбуз, апельсин, банан, яблуко, чорнослив і волоські горіхи.

  2. Чорнослив залити окропом на 5-7 хвилин.

  3. Гарбуз нарізати великими кубиками.

  4. Яблуко почистити від шкірки і насіння, порізати кубиками.

  5. Банан порізати великими кружечками.

  6. Горіхи крупно поломати руками, чорнослив розрізати на 2 частини.

  7. Банки помити, витерти насухо. Закласти в них гарбуз, щільно притискаючи руками.

  8. Гарбуз закрити шаром яблук.

  9. На яблука вкласти горіхи, чорнослив і банани.

  10. З половини апельсина зняти цедру і вичавити.

  11. Додати цедру в банки і залити апельсиновий сік.

  12. Закрити банки шматочками фольги. Поставити банки в холодну духовку, потім включити духовку на 160-180°C і запікати 30 хвилин.

  13. Готовий десерт викласти на тарілку і подати теплим! Смачного!