Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Гарбузовий торт

Гарбузовий торт

Плід гарбуза надзвичайно корисний для людського організму. Оскільки тушкований гарбуз зберігає всі свої корисні речовини, дієтологи радять готувати його саме таким чином. Гарбузовий торт - це яскравий і веселий десерт. Завдяки своєму головному компоненту страва дуже солодка. Якщо все-таки торт вийде недостатньо солодким, ви можете додати на шматочок десерту трохи меду. Така страва порадує і око, і шлунок, і підніме настрій. Пам'ятайте, що наш організм любить нас так само, як і ми любимо його . Тому подаруйте йому трохи радості, і життя ваше буде таким ж яскравим, як і шматочок гарбузового торта.

Кількість порцій 8
Час приготування 60 хв

  1. 1. Гарбуз — 1 кг.
  2. 2. Вода — 3 ст. л.
  3. 3. Вершки — 200 мл.
  4. 4. Цукор — 5 ст. л.
  5. 5. Вершкове масло — 100 г.
  6. 6. Яблучний оцет — 2 ст. л.
  7. 7. Борошно — 250 г.
  8. 8. Яйця — 1 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Муку просіяти, додати яйце, масло, яблучний оцет, воду. Замісити тісто, покласти в холодильник на 30 минут.

  2. В цей час приготувати крем. Гарбуз тушити з вершками до м'якості, додати цукор і корицю, збити.

  3. Тісто розподілити по формі тонким шаром, викласти крем. Випікати 40 хвилин на середньому вогні.