![Персиковий пиріг](https://img3.zakaz.ua/upload.version_1.0.b9eada4e37b5736952a427f069ad312c.350x350.jpeg)
Персиковий пиріг
- 1. Вершкове масло ( можна використовувати вершковий маргарин) — 200 г.
- 2. Цукор — 300 г.
- 3. Яйця — 5 шт.
- 4. Молоко — 50 мл.
- 5. Розпушувач — 2 ч. л.
- 6. Борошно — 250 г.
- 7. Персик (свіжий або консервований) — 800 г.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Попередньо вийняти консервований персик, щоб сироп повністю відокремився. Якщо потрібно - порізати персик на маленькі шматочки.
Далі потрібно приступити до приготування тіста.
В першу чергу необхідно масло, яке має бути кімнатної температури, розтерти з цукром (можна використовувати міксер). Для ароматного запаху в масло можна додати ванільний цукор.
Далі в тісто потрібно додати яйця і акуратно влити молоко, продовжуючи помішувати.
Потім потрібно окремо перемішати борошно і розпушувач. Цю суміш додати в тісто.
Тісто має вийти не дуже густим і за консистенцією нагадувати густу сметану.
Далі потрібно підготувати форму, для цього деко потрібно застелити пергаментом і змастити його (пергамент) вершковим маслом.
На форму вилити тісто і красивим візерунком викласти персики.
Випікати в попередньо розігрітій духовці 20 хвилин при температурі 180° С.