Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти легкий духовка європейська літо › Персики з медовим кремом
Персики з медовим кремом

Персики з медовим кремом

Як відомо, поєднання меду зі стиглими фруктами вважається класикою десертів від наших предків. До того ж, це не тільки смачно, але ще й корисно. Про позитивні властивості меду можна говорити вічно. Достатнім буде сказати те, що це натуральне вітамінне джерело має антибактеріальну, протигрибкову і противірусну дію, відповідно сприяє зміцненню нашого імунітету. А в комбінації зі свіжим домашнім кисломолочним сиром – нічого кориснішого цієї смакоти не знайти. Пропонуємо Вам насолодитися літнім, надзвичайно смачним персиковим десертом з сирно-медовим кремом і кедровими горішками. Варто відзначити: плоди персиків необхідно вибрати м'які, однак не переспілі.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Персики — 4 шт.
  2. 2. Лимон — 50 г
  3. 3. Кедрові горіхи — 60 г
  4. 4. Кисломолочний сир — 150 г
  5. 5. Мед — 2 ст. л.
  6. 6. Цукор ванільний — 30 г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розігріти духовку до 200 ° C. Персики вимити, обсушити, розрізати навпіл і видалити кісточки. Деко застелити пергаментом, розкласти на ньому персики зрізом вгору. Полити медом і запікати в духовці 20 хв., до м'якості.

  2. Горіхи обсмажити на сухій сковороді до золотистого кольору. Зняти з вогню.

  3. Змішати сир з ванільним цукром і лимонним соком. Покласти по 1 ст. л. на персики, посипати горіхами і подати.