Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти легкий італійська риба осінь › Паста з тунцем та шпинатом
Паста з тунцем та шпинатом

Паста з тунцем та шпинатом

Паста з тунцем і шпинатом - відмінний і простий спосіб приготувати кулінарний шедевр за лічені хвилини. Смачна і незвичайна страва подарує вам силу, оскільки вона дуже поживна. Крім того, паста багата на корисні речовини. Пам'ятайте моряка Папая? Він був сильним завдяки шпинату, який і вам подарує багато вітамінів і заряд бадьорості. Вам не потрібно переживати через приготування тунця, адже для цієї страви підійде консервований морепродукт. Все що вам потрібно - це зварити макарони, і розмішати їх з тунцем, шпинатом і за смаком з салатом чи приправами. Таку страву можна приготувати навіть для романтичного побачення. Насолоджуйтесь!

Кількість порцій 4
Час приготування 20 хв

  1. 1. Паста — 500 г.
  2. 2. Тунець консервований — 100 г.
  3. 3. Шпинат заморожений — 500 г.
  4. 4. Вершки 10% — 300 мл.
  5. 5. Олія оливкова — 20 мл.
  6. 6. Перець чорний мелений — за смаком
  7. 7. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У сковороді на невеликому вогні розморозити шпинат. Додати до нього консервований тунець (без рідини). Коли суміш закипить, додати вершки і добре перемішати. Проварити близько 5 хвилин.

  2. Пасту зварити в підсоленій воді до готовності. Додати пасту в сковорідку з рибно-вершковою сумішшю і добре перемішати. Прогріти близько 3 хвилин і подавати.