Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Мексиканський картопляний салат

Мексиканський картопляний салат

Цей салат, мабуть, отримав свою назву завдяки своєму смаку. Всі знають, що мексиканська кухня славиться своєю гостротою та гіркуватістю. І правда, в нашому мексиканському картопляному салаті є і перчик чилі для гострих відчуттів, і часник для аромату і насиченого смаку. Так що, якщо ви шанувальник такої гострої їжі, тоді цей салатик для вас. При цьому, він може бути і повноцінною стравою, тому що в ньому присутня ситна картопля, соковитий перець і м'який авокадо. У цьому салаті змішалося все, щоб своїм приємним смаком і ароматом порадувати вас і ваших рідних. Так що не думайте, а скоріше приступайте до готування цього простого, але особливого салату.

Кількість порцій 4
Час приготування 50 хв

  1. 1. Картопля — 440 г.
  2. 2. Авокадо — 1 шт.
  3. 3. Помідори — 220 г.
  4. 4. Олія оливкова — 10 мл.
  5. 5. Лимон — 50 г.
  6. 6. Часник — 1 зуб.
  7. 7. Цибуля ріпчаста — 80 г.
  8. 8. Перець чилі — 50 г.
  9. 9. Перець солодкий — 50 г.
  10. 10. Сіль — за смаком
  11. 11. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Картоплю помити, очистити, нарізати кубиками і відварити в підсоленій воді до готовності. Злити воду і просушити картоплю. Авокадо помити, розрізати навпіл, видалити кісточку і очистити.

  2. М'якоть розім'яти виделкою або дрібно нарізати. Часник і цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Помідори помити, нарізати кубиками.

  3. Солодкий перець і чилі помити, видалити насінні коробки й нарізати кубиками. У великій мисці змішати картоплю, перці, авокадо, оливкову олію, лимонний сік, часник і цибулю. Додати сіль, перець і все акуратно перемішати, розкласти салат на порційні тарілки і подавати.