![Кабачки по-грецьки](https://img3.zakaz.ua/upload.version_1.0.b95934e48293ca626f83a272fb90a142.350x350.jpeg)
Кабачки по-грецьки
Батьківщина кабачка - Південна Америка, де його культивували індіанці. До Європи цей овоч прийшов тільки в XVI столітті. Він вельми універсальний, тому що поєднується з безліччю інгредієнтів. Прекрасно кабачок гармонує і з іншими овочами. В основі цього рецепта лежать, звичні для нас, смажені кабачки. Завдяки додаванню овочевої суміші блюдо отримує пікантний кисло-солодкий смак. Це легке літнє блюдо, яке чудово підійде як на сніданок, так і на обід і навіть на вечерю. До столу кабачки по-грецьки можна подавати і в гарячому, і в холодному вигляді.
- 1. Кабачки — 120 г.
- 2. Борошно пшеничне — 5 г.
- 3. Шпинат — 20 г.
- 4. Олія рослинна — 20 мл.
- 5. Салат зелений — 10 г.
- 6. Перець болгарський — 20 г.
- 7. Петрушка — 5 г.
- 8. Помідори — 75 г.
- 9. Сіль — 3 г.
- 10. Цукор — 3 г.
- 11. Цибуля зелена — 25 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Кабачки очистити від шкірки, нарізати кружечками впоперек плоду товщиною в 1 см. У миску висипати трохи борошна, обваляти кабачки в борошні. Поставити сковороду з олією на вогонь, розігріти, обсмажити трохи кабачки.
Нарізати зелену цибулю, обсмажити на олії. Додати в сковороду до цибулі нарізаний шпинат, салат, болгарський перець, петрушку, нарізані помідори, тушкувати протягом 10-15 хвилин.
Посолити і поперчити овочеву суміш на сковороді, залити овочевою сумішшю кабачки, поставити в духовку, готувати 15-20 хвилин. Подавати попередньо трохи охолодивши суміш.