Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти легкий легкий риба літо › Камбала по-королівськи
Камбала по-королівськи

Камбала по-королівськи

Про рибу можна говорити нескінченно, але краще її приготувати і подарувати казковий смак незабутньої страви вашим близьким. Наприклад, камбала по-королівськи приведе в захват усіх шанувальників рибних страв. Цей вид риби підійде і тим, хто дотримується дієти, адже білок камбали повністю засвоюється організмом, не перевантажуючи його. Також м'ясо риби сприяє зниженню рівня холестерину в крові. Лимон додасть смаку пікантності і вишуканості, а оливкова олія зробить м'ясо камбали ще ніжнішим. Гілочка розмарину стане не просто прикрасою для страви, а подарує неповторний аромат гармонії і спокою. Насолоджуйтесь!

Кількість порцій 2
Час приготування 45 хв

  1. 1. Камбала оброблена і обпатрана — 2 шт.
  2. 2. Олія оливкова — 50 г.
  3. 3. Лайм (лимон) — 1 шт.
  4. 4. Помідори черрі — 150 г.
  5. 5. Зубчик часника (очищений) — 4 шт.
  6. 6. Гілочки розмарину — 2 шт.
  7. 7. Гілочки чебрецю — 3 шт.
  8. 8. Сіль морська — за смаком
  9. 9. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Форму для запікання застелити пергаментом, зверху викласти оброблену камбалу.

  2. В жабри камбали покласти часточки лимона, навколо риби викласти часник (злегка розчавлений ножем), помідори черрі, свіжий чебрець і розмарин (за бажанням). Посолити та поперчити зверху, рівномірно полити рибу оливковою олією.

  3. Щільно загорнути в пергамент, краї закріпити зубочистками. Поставити форму з рибою в духовку на 20 хвилин при температурі 180°C. Викласти рибу на тарілку разом з запеченими черрі, часником (за бажанням), часточками свіжого лимона і гілочками чебрецю.