Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти легкий європейська риба › Риба з томатами та італійськими травами
Риба з томатами та італійськими травами

Риба з томатами та італійськими травами

Італія – не тільки законодавиця мод, але й ціла кулінарна індустрія. Не секрет, що італійці знають толк в приготуванні смачної, вишуканої і пікантної їжі. І зараз ми це доведемо на прикладі пропонованої страви. Риба з томатами – комбінація досить таки природна і гармонійна. Так, кисло-солодкий помідор робить смак риби більш виразним, багатим і насиченим, а також забирає зайву жирність. Томатний сік, змішуючись з оливковою олією і пряними італійськими спеціями, утворює чудовий соус-маринад, що надає рибі ніжність і соковитість. Запечена рибка має хрустку скоринку і апетитний вигляд. Рекомендуємо додати трохи лимонного соку: він підкреслить природний аромат риби.

Кількість порцій 1
Час приготування 30 хв

  1. 1. Риба — 150 г
  2. 2. Олія оливкова — 10 мл
  3. 3. Орегано — 3 г
  4. 4. Цукіні — 30 г
  5. 5. Помідори — 30 г
  6. 6. Розмарин — 2 г
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Філе риби помити, додати сіль, перець, спеції. Залишити маринуватися на 10 хвилин. Розігріти сковороду з оливковою олією. Цукіні і помідори помити, нарізати кубиками й обсмажити на оливковій олії.

  2. Духовку розігріти до 180 градусів. У форму для запікання (або на деко) викласти овочі, зверху укласти філе риби. Поставити в духовку і запікати близько 10 хвилин. Подавати рибу з овочами, зеленню і скибочкою лимона.