![Морозиво "Шоколадна мрія"](https://img2.zakaz.ua/upload8087d1ae8e53a0db19e2b2a7d27fccb3.jpg.350x.jpg)
Морозиво "Шоколадна мрія"
- 1. Кава — 1 ч. л.
- 2. Шоколад чорний — 100 г
- 3. Згущене молоко — 100 г
- 4. Жирні вершки — 250 мл
- 5. Ванілін — 5 г
- 6. Сіль — 2 г
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Розчинити розчинну каву 1 столовою ложкою гарячої води і дати їй охолонути.
Розламати шоколад на шматочки і розтопити в мікрохвильовій печі або на водяній бані.
В розтоплений шоколад потроху додати згущене молоко, розмішуючи, а потім каву.
Додати ванілін і сіль. Третину вершків додати в шоколадну масу. Ще раз добре перемішати.
В окремій мисці збити міксером в густу піну решту вершків.
Додати шоколадну масу в збиті вершки, обережно перемішуючи. Колір і структура повинні стати однорідними.
Наповнити масою порційні баночки або формочки. Залишити в морозильнику мінімум на 6 годин.
На свій смак можна додавати шоколадні крихти, горіхи, крихти печива і вафель, фрукти.
За бажанням прикрасити збитими вершками.
Смачного!