Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти легкий європейська шоколад › Шоколадне печиво з фісташками
Шоколадне печиво з фісташками

Шоколадне печиво з фісташками

Якщо Ви небайдужі до шоколаду – обов'язково побалуйте себе цим печивом. Смакота – не відірватися. Шоколадне печиво з тонким горіховим смаком досить-таки захоплююче готувати. Змішавши всі компоненти, Ви отримаєте рідке тісто, яке неможливо викласти за допомогою ложки порційно: воно розтечеться. Тому виливаємо його у велику форму і отримуємо одну печенюшку значних розмірів, яку після приготування необхідно поділити на частини. А яке воно красиве. Той, хто не знає, що перед ним свіжоспечене печиво, напевно подумає: «Яка цікава шоколадка: товста, рельєфна, знизу доверху всіяна фісташками». Тепер Ви знаєте секрет, як здивувати рідних і гостей. Дійте.

Кількість порцій 10
Час приготування 40 хв

  1. 1. Шоколад темний — 200 г.
  2. 2. Цукор коричневий — 180 г.
  3. 3. Яйце куряче — 2 шт.
  4. 4. Фісташки — 150 г.
  5. 5. Масло вершкове — 40 г.
  6. 6. Борошно пшеничне — 60 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розтопити шоколад, розламаний на шматочки, на водяній бані разом з вершковим маслом, нарізаним кубиками. Яйця збити з цукром в пишну масу.

  2. Постійно помішуючи, додати шоколадну масу в яєчну. Фісташки очистити, крупно нарізати і обсмажити близько 2-3 хвилин на сухій сковороді. Додати фісташки до яєць і шоколаду. Духовку розігріти до 200°C.

  3. Борошно просіяти і додати в шоколадну масу. Довести тісто до однорідної консистенції. Форму застелити пергаментним папером. Тісто вилити у форму і поставити в духовку. Випікати печиво близько 30-40 хвилин, а потім дістати і розрізати на квадратики.