![Бульйон з курки з вермішеллю](https://img2.zakaz.ua/uploadff9e37a59424f4d0f1a6cc23ffd6e172.jpg.350x.jpg)
Бульйон з курки з вермішеллю
- 1. Вода — 3 л.
- 2. Курка — 500 г.
- 3. Цибуля — 1-2 шт.
- 4. Морква — 1-2 шт.
- 5. Картопля — 3-5 шт.
- 6. Макарони — 100 г.
- 7. Сіль — за смаком
- 8. Перець — за смаком
- 9. Кріп — 20 г.
- 10. Пертушка — 20 г.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Курку вимити й нарізати шматочками.
Моркву з цибулиною очистити, всі продукти помістити в каструлю і заповнити водою. Піну знімати і після закипання води вогонь зменшити.
Бульйон посолити і на слабенькому вогні варити хвилин 40-50.
Потім із звареного бульйону дістати шматочки курки з морквою і цибулею. Куряче м'ясо поділити на шматочки невеликого розміру і знову покласти в бульйон.
Картоплю ретельно помити, почистити і порізати кубиками або смужками, покласти в бульйон, довести до кипіння і варити хвилин 10-15.
Ріпчасту цибулю нарізати дрібно. На великій тертці натерти морквину.
Овочі спасерувати на сковороді в рослинній олії і покласти в суп. Після них в суп покласти вермішель і варити хвилин 5-7 до готовності, поперчити і посолити.
Посипати петрушкою з кропом і якийсь час настоювати під кришкою перед вживанням.